Vrijwilligers

Grote dank aan onze vrijwilligers! 

Chauffeur: Marten Haak
Mr. Haak rijdt een aantal dagen in de week en is voor dag en dauw op. Als hij naar de boerderij fietst telt hij eerst de schapen en kijkt of alles in orde is met ze. Hij heeft veel verstand van kippen en levert ons dan ook elk jaar weer een stel nieuwe kippen.

Kok: Marja Verkuil
Marja weet ons elke week weer te verassen met haar kookkunsten. Ze vindt het leuk om met onze medewerkers samen nieuwe dingen uit te proberen en kookt alles puur natuur.

Activiteiten begeleider: Bart Tieman
Bart vindt het leuk om samen met een of twee clienten een klus aan te pakken. Dit kan van alles zijn. Daarnaast zit hij ook bij de Bijbelbabbels. Door zijn achtergrond als theoloog, kunnen we veel van hem leren.

Bevriende boer: Opa Vening
Opa komt regelmatig op de boerderij om de kalfjes en de pinken te checken. Ook helpt hij ons bijvoorbeeld met het naar binnen rijden van de kuilpakken.

Bevriende boer: Gerrit Veening
Gerrit levert ons in de winter de kalfjes, die mogen hier blijven tot ze groot genoeg zijn om bij de pinken op het land of stal te staan. Bij ons wennen ze aan mensen en dat is weer handig bij het melken later!

Technische man: Koos Stoppels
Koos helpt ons bij bijvoorbeeld elektra klussen en allerlei andere reparatieklussen.  Zijn kundigheid stellen wij zeer op prijs!

Creatieve begeleider: Hillie Stoppels
Hillie helpt ons in de winter met het organiseren van creatieve middagen. Omdat het werk buiten wat minder wordt, organiseren we binnen wat meer om te doen. Deze middagen worden druk bezocht!

Algemeen vrijwilliger: Jan-Paul
Jan Paul helpt ons met allerlei klusjes, meestal zagen of iets praktisch. 

Algemeen vrijwilliger: Paul Douwsma
Paul is beschikbaar wanneer dat nodig is, helpt ons met allerlei klusjes.

« Vorige

Nieuws