Ons team

Teamleider en begeleiders

Teamleider: Mirjam Guichelaar
Naast de taken die ze als teamleider vervuld werkt ze ook mee als de begeleider op de groep. Ze onderhoudt de contacten met het hoofdkantoor, houdt het overzicht en richt zich op het netwerk rondom de boerderij. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de moestuin en kas. Mirjam is mentor en is verantwoordelijk voor de aansturing van de begeleiding van de medewerkers.

Begeleider: Petra Douwsma
Petra werkt het langst op de boerderij en heeft al heel wat seizoenen voorbij zien komen. Ze houdt zich voornamelijk bezig met de dieren, BHV en vrijwilligers. Ook geeft ze elke week paardrijles aan onze medewerkers. Petra is mentor en is verantwoordelijk voor de aansturing van de begeleiding van de medewerkers.

Begeleider: Janneke
Janneke heeft al heel wat jaren op de boerderij gewerkt. Ze houdt veel van tuinieren, maar is van alle markten thuis en deinst nergens nergens voor terug. 

Begeleider: Rebecca Ciociola
Rebecca springt bij als het vakantie tijd is, bij ziekte of bij vergaderingen. Ze is een 'manusjevanalles' en heeft als ex-stagiaire ruime ervaring met het werk op de boerderij en kent de medewerkers als geen ander!

Stagiaire: Hanneke
Hanneke loopt tot de zomer stage bij ons. Ze doet de opleiding SPH in Groningen. Ze weet van aanappakken en is een waardevolle versterking van ons team.

« Vorige

Nieuws